Tuotteet

Tuotteet

Rakenne

Kalusteiden rungot valmistetaan valkoisesta 16 mm melamiinikalustelevystä. Tiskiallas- ja kuivauskaappien rungoissa käytetään P5-kosteudenkestävää kalustelevyä. Kokoaminen tehdään pitävillä puutappiliitoksilla liimaamalla.

Kalusteet toimitetaan koottuina ja ovet paikoilleen asennettuina, vedikkeiden reiät porattuina.

Komeroiden mittakaava
Komero
Kaapistojen mittakaava
Mitat
WC mitat

Ovet

Ovet kalusteisiisi voit valita luotettavien suomalaisten valmistajien laajoista valikoimista. Kaikki yhteistyökumppanimme ja heidän kotisivunsa löydät etusivun listauksesta.

Laura-ovi, valkoinen.
Laura valkoinen
Laura-ovi, harmaa.
Laura harmaa
Laura-ovi, musta
Laura musta
Wilma-ovi, valkoinen
Wilma valkoinen
Wilma-ovi, vaaleanharmaa
Wilma vaaleanharmaa
Wilma tummanharmaa
Wilma tummanharmaa

Lisää ovimalleja löydät yhteistyökumppanimme Hahleen verkkosivuilta.

Katso myös liukuovimallit kumppanimme Kabinetin verkkosivuilta.

Tasot

Pöytätasot ovat tärkeä osa kalustekokonaisuutta. Valittavana on erilaisia laminaatti-, massiivipuu- sekä kivitasoja. 

Käyttämämme tasot tulevat pitkäaikaisilta, kotimaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Voit tutustua ajantasaisiin mallistoihin yhteistyökumppaneidemme omilta verkkosivuilta.

Vetimet

Ulkonäkö viimeistellään kokonaisuuteen sopivilla vedikkeillä sekä valolistoilla. Alta näet yleisimmät vedikkeemme. 

Altaaksi voit valita tiskipöydän tai tasoon upotettavan mallin, joita löytyy useita erilaisia.

Saatavilla oleviin vetimiin ja varusteisiin voit tutustua R Mokki Oy:n sivuilla.

Keittiöt

Keittiö on yhä tärkeämpi kodin keskipiste, joten sen suunnittelu kannattaa tehdä huolellisesti. Ulkonäön ohella pitää erityisesti keittiön toimivuuteen kiinnittää huomiota. Kalusteisiin on saatavilla erilaisia käyttöä helpottavia ja tehostavia mekanismeja, joista voit keskustella keittiömyyjämme kanssa. Esimerkiksi kokonaan ulosvedettävät laatikot tehostavat niiden käyttöä.

 

Suunnittelussa huomioitavia asioita:
– käyttäjät: perhe, lapset
– toiminnot, mitä keittiössäsi teet? Syödäänkö siellä vain aamiaista vai laitetaanko päivittäin ruokaa, leivotaanko usein?
– millaisen haluat keittiöstäsi: perinteisen vai modernin, runsaan vai niukan, värimaailmaltaan vaalean ja valoisan, värikkään ja iloisen vai hillityn ja linjakkaan?

 

Ulkonäön kannalta tärkeitä:
– ovimateriaali, väri, pinta, vedikkeet, yläkaappien korkeus, liesituuletin, vitriinikaapit, avohyllyt, lokerikot, viinipullolistat, valolistat, välitilan laatoitus, työtaso, allas, hana, kodinkoneiden väri, valaistus.

Eteiskalusteet

Eteisen tilat kannattaa käyttää hyödyksi ja tehdä paljon säilytystilaa. Voit valita normaalien ovien tilalle liukuovet, jotka säästävät tilaa ja peilipintaisina avartavat eteistä. Näin eteinen pysyy myös siistinä, kun vaatteet ovat piilossa. Osan kaappien hyllyistä voit korvata ulosvedettävillä lankakoreilla, jolloin tavarat pysyvät järjestyksessä ja löytyvät helposti.

 

Naulakkokomeroon saat halutessasi vaatekoukut sekä hattu- ja kenkähyllyn.

 

Pukeutumista helpottamaan voit tehdä myös penkin, jonka istumatason alle saat säilytyslaatikoita. Myös pöytätaso helpottaa sisääntuloa, kun voit laskea pikkutavarat käsistäsi ulkovaatteiden riisumisen ajaksi.

 

Eteisen tyylikkyyden kruunaa ovien eteen kattoon tai kaapin ylälippaan asennettavat halogeenivalaisimet, jotka valaisevat kauniit ovesi mukavasti esille.

WC-kalusteet

Myös wc-tiloihin saat kotisi kokonaisuuteen sopivat kalusteet. Tämä tila on kuitenkin usein kooltaan rajallinen, joten ala- ja yläkaapit antavat säilytystilaa kaikille pikkutavaroillesi piilossa ovien takana, jolloin tila pysyy siistinä ja miellyttävänä asioida. Tason alle saat myös laatikoita, joista usein käytettävät tavarat on helppo ottaa tarvittaessa esille.

 

Pesualtaita on nykyään saatavilla usean tyylisiä. Voit halutessasi kruunata wc:si näyttävällä allas-hana -kokonaisuudella sekä tunnelmaa tuovilla, mutta tehokkailla halogeenivaloilla.

 

Alakaapit tehdään useimmiten metallisten jalkojen varaan, jolloin lattian siivoaminen on helppoa.

Komerot

Komeroissa säilytetään kaikenlaista kodin tavaraa, useinmiten vaatteita ja tekstiilejä, kenkiä, siivousvälineitä ja pyykkejä. Komeroihin voit valita hyllyjen tilalle myös lankakoreja. Tankokomeroja on myös oltava tarpeeksi, jotta takit, paidat, housut, puvut ja hameet voidaan säilyttää suorina.

 

Komeroiden vakiosyvyys on 60 cm, mutta tarvittaessa saat pienempään tilaan mahtuvia 50 tai jopa 40 cm:n syvyisiä kalusteita.

 

Myös komeroihin saat halutessasi laadukkaat ja tilaasäästävät liukuovet.

Kodinhoitohuoneet

Tänne sijoitetaan useimmat kodin siivoukseen sekä tekstiili- ja vaatehuoltoon liittyvät toiminnot. Siivouskomerossa säilyvät järjestyksessä niin imurinletkut kuin lastat varsineen ja liinoineen, sekä siivousaineet lukittavassa kaapissa lasten ulottumattomissa. Pyykkikomerossa oleviin koreihin voit lajitella pyykit etukäteen valmiiksi, jolloin pesukoneen täyttö on helpompaa.

 

Pesuallas käsipyykille on tarpeellinen, samoin työtasoa tarpeeksi mm. mankelin sijoittamiseen sekä mahdollisesti harvemmin käytettävälle ompelukoneelle. Silityslauta voidaan sijoittaa alakaappiin, josta se avautuu mekanismin avulla käyttövalmiiksi.

 

Nämä kaikki on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kodinhoitohuoneesta saadaan toimiva ja helppokäyttöinen huoltotila.

Muut tuotteet

Valmistamme myös muita kodinkalusteita haluamasi kokoisina. Esimerkiksi ruokailutilaan saat keittiökalusteittesi kanssa samantyylisiä vitriinikaappeja. Myös erilaiset baaritiskit ja niiden ylle kaapit molemmin puolisilla lasiovilla antavat persoonallista ilmettä kotiisi.